FAQ - BM-line

Telefoon: 0032 496967576

Gsm : 0496/967576
Ga naar de inhoud

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT IS JULLIE WERKWIJZE ?

We werken doorgaans in 3 fasen:
1. Wij komen langs bij u thuis. We bekijken de situatie en bespreken de mogelijkheden. Er wordt ook een eerste algemene opmeting gedaan.
2. U brengt een bezoek aan onze toonzaal. U maakt een keuze uit de materialen en we bespreken de offerte.
3. Na overeenkomst komen we nogmaals bij u langs voor een technische opmeting in detail.

WANNEER IS DE TOONZAAL GEOPEND ?

We hebben geen vaste openingsuren. Bezoek aan de toonzaal is elke dag (ook 's avonds en in het weekend) mogelijk, echter uitsluitend op afspraak.

HOELANG IS DE LEVERTERMIJN ?

De gemiddelde levertermijn bedraagt 4 tot 6 weken. Vanaf het moment van overeenkomst mag u rekenen op ongeveer een maand voor de uitvoering.

WELKE MATEN MOETEN WIJ DOORGEVEN ?

Idealiter komen wij een eerste maal bij u langs en nemen we zelf de maten op. Als u verkiest om eerst een bezoek te brengen aan onze toonzaal, brengt u best al een aantal afmetingen mee: de hoogte van vloer tot plafond, de afstand tussen 2 muren, de diepte van de kasten, enz. Op basis hiervan kunnen we al een offerte maken. Een foto van de huidige situatie kan ook zinvol zijn. Voor de uiteindelijke fabricage komen we steeds zelf ter plaatse voor een exacte opmeting.

WELK BTW TARIEF IS VAN TOEPASSING ?

Het standaard btw-tarief is 21%. Voor privéwoningen ouder dan 10 jaar geldt het verlaagd tarief van 6%, zowel voor renovatiewerken als voor nieuwe kasten. Op toestellen geldt steeds het tarief van 21% (met uitzondering van sanitair en dampkappen, deze kunnen ook aan 6% gefactureerd worden).

KAN IK DE KAST(EN)  ZELF PLAATSEN ?

Onze prijzen zijn steeds "all in", dus inclusief levering en plaatsing. In overleg kan u eventueel opteren voor zelfplaatsing, maar voor maatwerk raden we dit niet aan.

HEBBEN JULLIE OPLOSSINGEN VOOR ONDER SCHUIN DAK OF VOOR LEIDINGEN DIE IN DE WEG ZITTEN ?

Alles wordt steeds op maat gemaakt. Schuine zijden, een aflopende vloer, leidingen en andere obstakels kunnen perfect uitgewerkt worden.


HEEFT U NOG VRAGEN? We beantwoorden ze graag.

                  CONTACTFORMULIER
Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0
GSM : 0496/967576
Bm-line  Vrombautstraat 107 b te 9900   EEKLO

Gemaakt door Boone Marnix
Terug naar de inhoud